Er gaan veel verhalen rond over de digitalen munt als oplossing voor de arme mensen.

Hoe kan de digitale munt bijdragen aan een positieve groei voor de armen die weinig hebben?

De truc zit hem in de mogelijkheden die arme mensen ineens krijgen. Ze Hebben namelijk geen geld om een rekening bij de bank te openen en om de kosten voor het gebruik van de bank te betalen.

Aangezien ze hun geld daardoor zelf bewaren kunnen ze ook geen betalingen doen op grote afstanden. En dat houdt de ontwikkeling en business tegen.

De virtuele munt zal zonder bankpersoneel en zonder duur kantoor werken en de mensen in staat stellen om kleine bedragen die ze hebben op te sparen of te verzenden naar familie of businesspartners die daar zaken mee kunnen doen op grote afstanden.

Het enigste wat ze nodig hebben is een plek met internet of een mobiele telefoon. De mobiele telefoon hebben steeds meer mensen. Net zoals de mobiele telefoon een revolutie is op het gebied van ontwikkeling en zakelijke vooruitgang wordt de digitale munt door velen gezien als de ultieme mogelijkheid om de arme mensen uit de armoede te krijgen.

 

You May Also Like

One comment

  1. Marleen vreugdehil
    16 augustus 2016 at 22:38 #

    ik herinner me nog een documentaire waar ze met wodka en cigaretten betaalde omdat die een vaste waarde hebben. maar ik verwacht niet dat die mensen dan ineens over gaan op het digitale wat ze niet kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016 VirtualCoin

Hosting & Site: WPbeveiligen.nl

Wij delen onze kennis gratis met jou!

Deel ons daarom ook met anderen!