overal betalen

Wat kun je met een Virtuele munt?

Met de Virtuele munt zoals de Bitcoin, Litecoin, Ethereum e.d. kun je over de hele wereld betalen zonder hoge transactiekosten.
Cryptocurrency heeft met de nieuwste munt (de Ethereum) mogelijkheden om contracten af te sluiten en betalingen te verrichten zonder tussenkomt van advocaten en notarissen.

veiligheid

Hoe veilig is een Virtuele munt?

Het is nieuw, voor velen onbekend, maar je kunt het vergelijken met Wikipedia en Google. We maken er allemaal gebruik van, de sites die online staan maken we zelf en de info in Wikipedia wordt door iedereen aangemaakt.

1 verschil, Wikipedia en Google hebben 1 hoofdbaas. De Virtuele munt is van ons allemaal! Niemand heeft het alleenrecht of de macht over de Virtuele munt.

data minen

Waar komen de munten vandaan?

De munten zijn complexe rekensommen. Die leveren een eindcode op en die vertegenwoordigd een waarde aangezien het uitrekenen van die complexe rekensommen door computers worden uitgevoerd die weer stroom en materiaal kosten.

De munt komt dus niet zomaar uit de lucht vallen, de munt wordt wel degelijk via geld/materiaal omgezet in een virtuele waarde.

© 2016 VirtualCoin

Hosting & Site: WPbeveiligen.nl

Wij delen onze kennis gratis met jou!

Deel ons daarom ook met anderen!